Nitelva Helsesenter AS er et nytt moderne tverrfaglig helsesenter bestående av tre fastleger, LIS1 lege, psykolog og naprapat. Vi har også en fysiologisk test LAB som gir testpersonen en «nåsituasjon» på den fysiske tilstanden kroppen har. Vo2maks og laktatgrenser (melkesyreterskel).

Ansvarlig lege Kristin Undheim er spesialist i allmennmedisin, og har variert erfaring fra medisinsk avdeling ved Akershus universitetssykehus og som fastlege på Jessheim.
Kristin videreutdanner seg nå til spesialist i idrettsmedisin.

Silje Aslaksen er spesialist i allmennmedisin og har erfaring fra Radiumhospitalet og Aker sykehus. Ved Vadsø kommune har hun jobbet som allmennlege.

Jon-Michael Knutsen er lege i spesialisering innen allmennmedisin
Han har erfaring fra medisinsk- og kirurgisk avdeling ved Akershus Universitetssykehus og som fastlegevikar i Ullensaker kommune og ved Nedre Romerike Legevakt. Ved siden av å jobbe som lege er han assistentdommer i norsk- og internasjonal toppfotball.

Nitelva Helsesenter er svært sentralt plassert i Lillestrøm, 40 meter fra NSB, SATS og ca 200 meter fra Norges varemesse.
Med tog 10 min fra Oslo S, 12 min fra Gardermoen, 21 min fra Skøyen og 29 min til Sandvika.
Vi er i 2. etasje over REMA1000 butikk som har en time gratis bilparkering i underetasjen. Heis.

Vi har avtale med forsikringsselskapene – dette betyr at du kan komme til oss for å få fysiologisk eller psykologisk behandling gjennom din helseforsikring. Les mer her om hvordan du skal benytte helseforsikring ved Nitelva Helsesenter i Lillestrøm.


Lokalene er ca 400 m2, nye og lyse, har universell utforming, solid IKT-struktur. Lavt energiforbruk da vi har behovstyrt LED-taklys, varme og ventilasjon. HMS er i fokus og alle kontorplasser har ergometrisk hev-senk bord og stoler.

Kontakt oss

Tlf: 67 211 222

Akuttelefon KUN for helsepresonell,
4581 9777

Telefontid mellom kl. 08:30-11:30 og 1330-1430.


Åpningstider: 0830-1500 + enkelte kvelder og lørdager.

Adresse

Nitelva Helsesenter AS
Dampsagveien 25,
2004 LILLESTRØM