Nitelva har samarbeid med forsikringsselskap i Norge som tilbyr helseforsikring.

Å være pasient hos oss er en ryddig og enkel prosess. I de aller fleste tilfellene fakturerer vi forsikringsselskapene direkte, uten at du trenger å legge ut for behandlingen.

Stress, tøye litt, en smertestillende til, – eller naprapat ved Nitelva Helsesenter i Lillestrøm?
Du undersøkes, korrigeres og får opplæring i forebyggende øvelser.

Kan du benytte deg av helseforsikringen?
Her ses en enkel oppskrift når du skal bruke din helseforsikring ved Nitelva. Følg den punkt for punkt.

  1. Ved skade, kontakt forsikringsselskapet og melde skaden.
  2. Du mottar saksnummer og tildeles et antall behandlinger. Antallet behandlinger kommer an på ditt selskap, type forsikringspolise og skade.
  3. Noen forsikringsselskap sender denne informasjonen direkte til oss, hvis ikke ta med papirer når du kommer til oss første gang.
  4. Med ditt saksnummer står du fritt til å ringe oss for å bestille time. Vi garanterer deg time innen svært kort tid. I noen tilfeller booker forsikringselskapet selv timen for deg.

Spørsmål?
Ring ditt forsikringsselskap eller spør oss når du kommer til behandling. Vi har lang erfaring med forsikringspasienter.

Skreddersydd opplegg til din bedrift/avdeling?

Vi jobber tett mot bedrifter og skreddersyr opplegg tilpasset din bedrift.
Vi er en flerfaglig lege/helsesenter som tilbyr blant annet behandling av muskel- og leddplager, kostholdsveiledning i grupper og individuelt.
Nitelva Helsesenter AS har også flere psykologer.
Vi ønsker å bidra til at dine kolleger føler seg ivaretatt fra bedriftens side gjennom kartlegging av fysiske arbeidsforhold, kosthold, fysisk test for å avdekke en «nåsituasjon» og hjelpe til slik at den ansatte føler seg og verdsatt i bedriften.
Synergieffekten er at tilfredse ansatte presterer mer og har et lavt sykefraværet.
Vi har en fint samarbeid med treningssentre i Lillestrøm.

Vi har avtale med flere forsikringsselskaper – dette betyr at du kan komme til oss for å få fysiologisk eller psykologisk behandling gjennom din bedriftsforsikring. Psykomotorisk fysioterapeut kommer også inn under forsikringsalternativene.

Tilfredse ansatte presterer mer og har et lavt sykefravær.


Kort ventetid på oppstart av behandlingen.

Våre kropper endres etter flere år bak skrivebordet eller arbeide i unormale stillinger. Kroppen kompenserer og til slutt gir dette seg utslag i redusert bevegelighet.
Naprapat Kay Åge har behandling av korsrygg-, nakke- og skuldersmerter som sitt spesialfelt og særlig fokus på rehabiliterende øvelser. Som tidligere aktiv innen idrett har han også erfaring med idrettsskader.

Forebyggende øvelser er også en del av behandlingen, klienten får opplæring i tøyeøvelser av muskler og ledd slik at bevegeligheten øker. Øvelsene kan utføres på kontoret og hjemme.

60 meter fra Portalen finnes Naprapat som behandler muskel- og leddplager. Timebestilling på internett. Behandlerforsikring kan benyttes.

Med fokus på velvære, fysisk trening og riktig kosthold vil allmentilstanden til avdelingen øke. Øker fokus på velvære, vil prestasjoene øke og sykdomsfraværet reduseres.
Opprettholdes arbeidstokken vil belastningen være normal og avdelingen er rustet bedre når arbeidstoppene kommer.

Hvordan er den fysiske tilstanden i laget ditt?

Ved å måle den fysiske «nå-formen» til laget kan du som trener se om treningen gir ønsket effekt.
MAKSPULS er forresten helt individuelt for alle og sier ingenting om helsa eller formen din – noe alle tror. Den må bare måles og legger grunnlaget for å kunne trene på helt riktig intensitet, hvilket er nøkkelen innenfor utholdenhetstrening.
Erfaringen er at folk ofte presser seg mer enn nødvendig (dette gjelder også vanlige mosjonister) når de skal trene hardt.
Med trening på puls vet du at det ikke blir for hardt, men heller ikke for lett slik at effekten uteblir.
Laktatprofil, finn akkurat ut hvilke pulsslag som gjør at melkesyra begynner å hope seg opp. Det er det som avgjør hvor raskt du kan løpe på f.eks et maraton. 
Vi lager «pakker» slik at vi kan teste hele laget og holde kurs innen riktig kosthold, – kontakt oss!

Bedriftshelsetjenester er noe som vil komme i nærmeste fremtid i tilbudet fra Nitelva Helsesenter.